Fotbalový festival v Plzni

V úterý 2. 5. 2017 a v pátek 5. 5. 2017 naši žáci navštívili Fotbalový festival a jako fanoušci zhlédli utkání žen do 17 let ČR - Francie a Irsko - Norsko.   Fotogalerie                 Aktuality                  

Fotbalový festival 2017

Zveme děti, rodiče, učitele, oddíly a všechny sportovní příznivce 
                                                                                    na finálový program ME žen do 17 let!

1)      hokej ČR – FRANCIE, velkoplošná projekce

2)      FINÁLE ME U-17

3)      Koncert kapely SLZA

 Fotbalové mistrovství Evropy žen do 17 let vyvrcholí v neděli 14. května od 18:30 finálovým zápasem na plzeňském stadionu. Závěrečný den šampionátu si ale mohou užít nejen hráčky a trenéři nejlepších dvou týmů, bohatý doprovodný program je totiž připraven i pro všechny fanoušky, kteří do Štruncových sadů dorazí.

 Organizační výbor ME žen do 17 let chce nabídnout fanouškům opravdový vrchol třináctidenního šampionátu, který se pořádá v České republice. Ve formátu sportovního a kulturního podvečera tak rozhodně nemá jít v Plzni jen a pouze o fotbal.

 „Fotbalové festivaly plné zábavy a sportu se setkaly na šampionátu s ohromně pozitivní odezvou a my rozhodně nechceme v tomto směru zklamat ani ty, kteří přijdou 14. května na finálový zápas. Naopak! Všechny srdečně zveme a ručíme za to, že si to ve Štruncových sadech patřičně užijete“, říká ředitelka turnaje Tereza Doušová.

 Sportovní fanoušci budou moci například přímo v areálu plzeňského stadionu sledovat utkání české reprezentace na hokejovém mistrovství světa. V neděli 14. května se výběr trenéra Jandače poměří ve svém předposledním zápase v základní skupině B od 16:15 s Francií. Po hokeji už se budou moci fanoušci naplno začít věnovat sportovnímu vyvrcholení fotbalového ME žen do 17 let, finálový zápas má výkop v 18:30.

 O zábavu bude postaráno ale i po slavnostním dekorování fotbalových šampionek na trávníku plzeňské Viktorie. Ve Štruncových sadech totiž vyvrcholí soutěž hudebních kapel a v rámci této příležitosti vystoupí na západě Čech i populární kapela Slza. Navíc vás čeká celá řada dalších atrakcí a to vše zdarma. Přijďte tedy i vy 14.května odpoledne do Štruncových sadů na vyvrcholení ME žen do 17 let! Vstupenky můžete stále koupit, a to i v den utkání, přímo na stadionu.

vytisknout stránku
Oficiální informační server města Plzně

eAmadeo

RSS

25. základní škola
Chválenická 17, 326 00 Plzeň
Telefon: 378 028 470, Fax: 378 028 486,
E-mail: skola@zs25.plzen-edu.cz

© 2024 25. ZŠ Chválenická
Prohlášení o přístupnosti
Design by SITMP